Prémiový obsah
★★★
36.5K čtenářů
1 h 15 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Oboje dáme do mísy a smícháme s tatarskou omáčkou. Důkladně promícháme a pokud se nám omáčka bude zdát
Hotovou omáčku necháme vychladnout a podáváme ke grilovaným
Jablko oloupeme, vyřízneme jádřince a nastrouháme na jemno. Nastrouhaný sýr smícháme v misce se smetanou
Zvolna vaříme hodinu a pak zcedíme. Používáme na hotové maso na stole, nebo na grilu po dopečení, za
Všechny ingredience na směs nasypeme do hmoždíře. Utřeme všechny společně. Poté přesypeme do připravené
Vše smícháme v hustou "kašičku" a maso naložíme, lze také v této "kašičce" maso péci
Grilovací omáčku přivedeme zvolna k varu a vaříme ji Grilovací omáčku podáváme s grilovaným masem či zeleninou
vytvarujeme housky, potřeme rozšlehaným žloutkem a posypeme grilovacím
Promícháme a přidáme omáčku a chilli. Do takto připravené omáčky naložíme přes noc plátky