Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
necháme rozpustit ve lžičce horké vody, poté smícháme s limetkovou
Vodu nechte trochu vychladnout, pak do vody nasypte limetkovou
asi deset minut, cukrový sirup nechámee vychladit, limetkovou
Sušenky a piškoty pomocí válečku rozdrtíme. poté smícháme s rozpuštěným máslem a pomocí pěsti napěchujeme
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme šťávu z omyté limetky, cukr a vše povaříme. Poté přidáme pudink, který
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a mírně omastíme máslem. Maso nakrájíme na malé nudličky
Vejce a cukr ušleháme do pěny, máslo rozpustíme, přidáme mléko a přidáme k vejcím. Přidáme ostatní ingredience
v robotu podrtíme, omyjeme limetky a nastrouháme limetkovou Nejprve si smícháme máslo se sušenkami, přidáme limetkovou