Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Do míchací sklenice naplněné ledem dejte 4 cl skotské whisky Singleton of Dufftown 12yo, 4 cl sladkého
Do míchací sklenice dáme trochu ledu. Do sklenice přidáme všechny přísady - angosturu, vermouth, whisky
Jahody očistíme a opereme pod tekoucí vodou. Jahody vložíme do misky společně s cukrem a ponorným mixérem
Do nízkého whiskové skleničky dáme pár kostek ledu a poté nalíváme odměřené množství alkoholu. Okraj
Šťávu a kůru z limetek dáme do mísy, zalijeme 300 ml vody a necháme v lednici stát přes noc. Cukr, vanilkový
Okurku nakrájíme na malé kostky. Do sklenice dáme vodku a zalijeme likérem a sirupem. Přidáme okurku
Do šejkru dáme led, pálenku, griotku a 1 lžíci citronové šťávy. Přidáme colu a pořádně protřepeme a
Všechny suroviny promícháme v elektrickém mixéru a slijeme do větších koktejlových sklenic. Na okraj
Všechny suroviny smícháme v mixéru nebo v šejkru a nalijeme do vysoké sklenice. Kolečko citronu rozřízneme
Sektovou sklenku naplníme do čtvrtiny drceným ledem, přidáme malou kostku cukru, zakapeme ji angosturou