Prémiový obsah
★★★
12.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Krevety grilujeme do zlata, což znamená asi 5 minut Hotové krevety máčíme do česnekového másla podle chuti
Krevety omyjeme, vyloupeme z krunýřů a očistíme. můžeme posypané bylinkami a zalité oblíbenou asijskou omáčkou
Krevety omyjte studenou vodou a zbavte krunýře. všechny, promíchejte je v míse s medem, olejem, sójovou omáčkou
Krevety omyjeme a očistíme. Přidáme omáčku teriyaki, šťávu z citronu, cukr a sůl
Rozmražené krevety smícháme v misce s olivovým olejem rozmačkané dužiny z avokáda, rozmačkaného česneku, římského
Vložte krevety, obalte je ve směsi a 1 hodinu marinujte pánev rozehřejte na silném ohni a opékejte na ní krevety
Do připravené marinády vložíme krevety, tak aby byli Krevety napícháme na špízy a na středně vysokém žáru
Přidáme omáčku teriyaki, šťávu z citronu, cukr a sůl Vše smícháme a přidáme krevety.
dužinu, kterou jemně nasekáme, smícháme s vyloupanými krevetami
Omáčku zamícháme a odstavíme ze sporáku. Při podávání těstoviny polijeme omáčkou s krevetami