3.2K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
V některých zemích na př. Italii k langustinám podávají citron.
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
hovězí maso, slaninu, kořenovou zeleninu, červené víno 500 gramů hovězího masa na jednu láhev červeného vína
Obstaráme si langustu (živou nebo mrtvou). Je-li maso měké, bude hotová i celá langusta.
a přidáme zelí, jalovec, bobkový list a nalijeme víno Do hrnce přidáme smetanu, med, rozpůlené hroznové víno
Zalijeme vínem a necháme ho odpařit. Přidáme bylinky, sůl, pepř, vývar a pod pokličkou vaříme
Bylinek a dalších dochucovacích esencí sice přidáváme JÍDLA DOCHUCENÁ BYLINKAMI: Mohou být zlatým hřebem
A máme tu konečně jaro a sním i spoustu jarních bylinek Bylinky mají velkou výhodu a to, že usušením neztratí