Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. V míse smícháme mléko, vejce a sůl. Bokem v trošce mléka rozmícháme
Třešně opereme, necháme okapat a vypeckujeme. Tvaroh dobře rozmícháme se žloutkem a cukrem. Bramborové
Kompotované třešně slijeme a necháme na sítu okapat. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme za stálého
Vypeckujeme třešně a rozmixujeme je v mixéru. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou smícháme
Dortovou formu si vymažeme tukem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Celá vejce vyšleháme
Kakao si prosejeme a s cukrem dáme do kondenzovaného mléka, nechme rozpustit. Přidáme alkohol a zase
Odstopkované a omyté třešně částečně rozmělníme. Na mírném ohni je rozvaříme bez přidání vody. Potom
Ve vodní lázni smícháme za studena mléko, cukr a škrobovou moučku. Zahříváme za stálého míchání dokud
Nejprve si připravíme náplň. Kompotovou šťávu můžeme doplnit vodou, přidáme cukr, žloutek a mouku a uvaříme
Smícháme celá vejce, cukr, olej a mléko a nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva a citrónovou kůrou