Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Řepu rozmixujeme nebo nastrouháme najemno.Troubu předehřejeme Formu na bábovku vymažeme olejem a vysypeme kokosem
Špejlí zkoušíme, je-li bábovka dobře propečená. Hotovou bábovku necháme ve formě trochu prochladnout
V míse šlehačem promícháme tuk, cukr a vejce, přidáme mouku s práškem do pečiva. Přidáme víno a nakonec
Červenou řepu okrájíme, omyjeme a nakrájíme na kousky Kousky vychladlé a uvačené řepy dáme do mixéru, přidáme
Řepu umyjeme, neoloupanou uvaříme doměkka a necháme Řepu oloupeme, nakrájíme najemno a přidáme cibuli,
Do mixovací nádoby dejte všechny suroviny a rozmixujte do hladké konzistence. Těsto nechte cca 20-30
Řepu nastrouháme na hrubém struhadle, nejlépe přímo do mísy k ostatním surovinám, protože šťáva z řepy
Řepy omyjeme, oškrábeme a rozkrojíme na čtvrtiny. omyjeme, očistíme, nakrájíme a po 20 minutách vaření řepy
Syrovou řepu oloupeme a omyjeme. Řepu, sýr a česnek nestrouháme najemno.