Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Mangold zbavíme stonků, cibuli nakrájíme najemno, rozpustíme Poté přidáme nakrájený mangold, podlijeme vodou, až
Vršky buchtiček potřeme olejem a dáme do trouby. Buchtičky pečeme na 175 °C asi 20 minut.
Teplým krémem přelijeme horké buchtičky a ihned podáváme
Na vykynuté buchtičky kreslíme touto směsí kříž.
Mísu si vymažeme máslem a naskládáme buchtičky švem přidáme česnek, petrželku a promícháme, tímto máslem si buchtičky
Nakrájenou šalotku s česnekem orestujeme na másle, přidáme mangold
orestujeme nakrájený česnek, chilli, přidáme nakrájený mangold Přidáme nahrubo natrhané listy mangoldu a zvonu restujeme
Mangold i houby si nakrájíme (mangold nahrubo, houby osmahneme šalotku asi 1 minutku doměkka, poté přidáme mangold
Mangold očistíme, kořen odřízneme a jednotlivé listy
Z nakynutého těsta děláme malé buchtičky, které skládáme Upečené buchtičky na talíři přelijeme teplým krémem