recept zaslala Zdenka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Mouku promícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, rozehřátý tuk, jablka, kakao a dobře zamícháme. Těsto
Vyšleháme si máslo, cukr a vejce, přidáme mouku a kypřící prášek a nahrubo nastrouhaná jablka a promícháme
Mouku smícháme s práškem do pečiva, vanilkový cukr a 3 lžíce cukru krupice, přidáme žloutek a vypracujeme
Tuk s moučkovým a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vejce a mouku. Vytvoříme těsto, které
Ze surovin na těsta vypracujeme kuličku, kterou odložíme do lednice na 2 hodinu odpočinout. Pak z těsta
Tuk s moučkovým a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vejce a mouku. Vytvoříme těsto, které
Plech si vyložíme pečícím papírem. Máslo rozehřejeme v mikrovlnce a necháme trochu vychladnout. Jablka
Jablka nahrubo nastrouháme a přidáme ostatní ingredience. Mouku smícháme s práškem do pečiva a vanilkovým
Vejce s cukrem ušleháme. Zamícháme s ostatními ingrediencemi. Nalijeme na plech a pečeme ve středně vyhřáté
Recept jablečného koláče je výborný,polila jsem ho žele z hruškové št´ávy s citronem,manžel nemůže se dočkat až vystydne.Děkují moc a dávám jedničku.