Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Z jahod odstraníme zelené stopky, omyjeme je a překrájíme Na dno každé sklenice položíme kousky jahod, na ně
Tři čtvrtiny jahod rozmačkáme s 50g cukru. rozpuštěnou želatinu, přidáme zbylou hmotu a rozmačkané jahody
rozmixujeme, nalijeme do pohárů a ozdobíme odstopkovanými jahodami
mléka a necháme nabobtnat, přidáme jogurt, cukr, jahody Z ovocné šťávy, vody a pudinku uvaříme rosol, jahody
Jahody odstopkujeme a rozdělíme na půl. Hotové bábovičky podáváme s jahodami.
Můžeme začít vrstvit- piškoty, jahody, krém až po okraj Vrch dortu ozdobíme dle chuti.
Jahody omyjeme, očistíme od stopek a necháme okapat Před podáváním dort posypeme nakrájenými jahodami na
Na krém naklademe natenko pokrájené jahody. plát pomažeme krémem, a touto stranou přiklopíme jahody
Mezitím očištěte jahody. Jahody naskládáme na krém a zalijeme želém.
Jahody opereme a nakrájíme na plátky. Plátky jahod navršíme v několika vrstvách společně