Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Lívance opečeme na kapce oleji na pánvi. Lívance můžeme podávat s plátkem šunky a sýru.
Rozpálenou formičku na lívance vymastíme tukem a z vykynutého těsta opékáme lívance.
kterou trošku potřeme kokosovým olejem a tvoříme lívance Lívance podáváme s džemem či s ovocem.
Z biokysu nebo z kefíru, mléka, špetky soli, žloutků a cukru připravíme těstíčko. Bílky oddělíme a vyšleháme
Podmáslí smícháme s moukou, sodou, cukrem, solí a poté se žloutky. Z bílků vymícháme sníh, který poté
Borůvky přebereme, omyjeme, necháme okapat a v míse promícháme s cukrem. Citrón omyjeme, osušíme a škrabkou
V polovině mléka rozšleháme cukr, rozdrobené droždí, sůl, rozpuštěný tuk, vejce a mouku. Pak přilijeme