Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Rozmačkejte 150 g malin a přes síto je protřete do misky. Chlebíčkovou formu o objemu 1 litr vyložte
Maliny dám do hrnce a prosypu je cukrem. Nechám je asi půl hodiny odležet, až maliny pustí štävu. Pak
Piškoty si podrtíme v robotu a promícháme s rozpuštěným máslem a rumem. Hmotu si dáme do 6 kulatých tvořítek
Želatinu nasypte do misky a zalijte studeným mlékem, nechte 5 – 10 minut nabobtnat. V hrnci zahřejte
Z malin odstraníme stopky a rozmixujeme je s trochou podmáslí a medu. Přilijeme zbytek podmáslí a zamícháme
Máslo utřeme, po lžících vmícháme malinové pyré a rum nakonec zapracujeme vaječnou pěnu. 15 pusinek potřeme malinovou
Rozdrcené sušenky s máslem důkladně promícháme na hmotu, kterou vyplníme spodek dortové formy s odjímatelným
Do vyšší a silnější sklenice vložíme na osminky nakrájenou limetku, přidáme třtinový cukr, mátu, maliny
Do nádoby vložíme maliny, mléko, cukr a rozmixujeme. Poté přidáme smetanu, vychladíme a můžeme podávat
Do sklenice nasypeme oprané a okapané maliny. Přidáme skořici, hřebíčky a zalijeme vodkou. Zakrytou sklenici