8.7K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Nejprve si připravíme krém. , opatrně stočíme do rolády a necháme ji v lednici
vychladíme a poté přidáme cukr a máslo, ušleháme krém Brusinkovým krémem potřeme piškotový plát, pevně stočíme
Krém rozetřeme na korpus a stočíme do rolády. Roládu potřeme ovocnou šlehačkou a dozdobíme borůvkami
Vychladlý piškotový plát rozbalíme, potřeme ho kakaovým Piškotovou roládu s kakaovým krémem ozdobíme rozpuštěnou
Po ztuhnutí roládu nakrájíme na plátky, potřeme zbývajícím krémem, poklademe půlkami meruněk a necháme ztuhnout
na čistou utěrku, opatrně oddělíme pečící papír, roládu Vzniklou tvarohovou směs natřeme na třešně a roládu
Vmícháme ji do připraveného krému. Prochladlý piškotový plát rozvineme, potřeme připraveným