Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Ze 420 g mouky, žloutků, cukru, kvásku, mléka a soli si vypracujeme kynuté těsto. Změklý tuk propracujeme
Mouku s cukrem, droždím, solí, vejci, kůrou, olejem a rozehřátým tukem na pečení zaděláme vlažným mlékem
Uděláme kvásek. Na vál dáme mouku, změklý tuk a vejce. Přilijeme kvásek a zpracujeme těsto, které necháme
Do prostředka každého z koláčku zatlačíme trochu dnem Okraj potřeme olivovým olejem, doprostřed každého koláčku
Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na velká tenký obdélník, celý potřeme rozšlehaným vejcem,
Z hladké a hrubé mouky, másla, větší části kokosu (část necháme na posypání), vanilkového cukru a vajíčka
Těsto připravíme smícháním tuku, polohrubé mouky, 1 vejce, cukru, mléka, rumu a soli. Řádně propracujeme
Těsto připravíme smícháním tuku, polohrubé mouky, 1 vejce, cukru, mléka, rumu a soli. Řádně propracujeme
Slaninu nakrájíme na tenké nudličky, vložíme ji do studené pánve a rozehřejeme. Přidáme jemně nakrájenou
Mouku prosijeme, promícháme se špetkou soli a rychle uhněteme do hladkého těsta s kousky studeného másla