Prémiový obsah
★★★
8.7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ze strouhané veky, másla, vejce, ořechů a rozinek připravíme nádivku. Podle chuti ji osolíme a naplníme
Změklé máslo dáme do mísy, přidáme žloutky, jogurt špetku soli a cukr a utřeme do pěny. Postupně přidáváme
Kapra přepůlíme, na půlku dáme kolečka cibule, naloupané ořechy, mandle, sůl, pepř, posypeme kmínem a
Po vychladnutí slepujeme náplní. NÁPLŃ: Máslo nebo rostlinný tuk utřeme s cukrem, vejcem
Příprava náplně: Mléko svaříme s cukrem a skořicí. Do vlažne ořechové náplně, přidáme celé vejce.
Mouku promícháme na vále s cukrem, kakaem a umletými ořechy, přidáme vejce, pokrájený rostlinný tuk,
Mezitím si připravíme ořechovou náplň. Na širší část dáme lžičkou náplň a vytvarujeme šátečky
Na kolečka dáme trochu náplně vložíme do tvořítka a Příprava náplně: Z ořechů a mléka uvaříme kaši,přidáme