5.9K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
máslo a sůl rozmixujeme na hladké těsto s konzistencí smetany Smetanu smícháme s cukrem a ozdobíme s ní palačinky
Mezitím si připravíme jablečná povidla. Hotové palačinky potíráme jablečnými povidly, pokapeme
Než se nám buchta upeče, připravíme si zakysanou smetanu smetanou a posypeme skořicí.
strouhankou, osolíme, okořeníme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme a podáváme.
hmoty rukama přidáváme postupně po lžících zakysamou smetanu
Připravíme náplň: Rozmícháme tvaroh se smetanou, přidáme a zakapeme smetanou.
Osolenou prosátou mouku smícháme v hluboké míse se zakysanou smetanou, cukrem a žloutky.
Nakonec přidáme zakysanou smetanu a kousky čokolády
V misce smícháme majonézu a zakysanou smetanu, osolíme