Prémiový obsah
★★★★★
27.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Korpusy necháme zchladnout, poté potřeme šlehačkovým Do šlehačkového kréme bez cukru přidáme barvivo, naplníme
Na vál přesijeme mouku, do ní nastrouháme Heru, přilijeme šlehačku a vypracujeme těsto. Na pomoučeném
Mouka prosejeme s kypřícím práškem a solí. přidáme smetanu, vejce, ocet a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme
V míse ušleháme máslo s moučkovým a vanilkovým cukrem a přidáme celá vejce. Šleháme, dokud hmota nenabude
Šlehačku v kastrolku necháme přejít varem, vmícháme do ní cukr, oba druhy kandované kůry, ořechy a mouku
Na vál přesijeme mouku, do ní nastrouháme Heru, přilijeme šlehačku a vypracujeme těsto. Na pomoučeném
Vymícháme vejce s cukrem, přidáme šlehačku, prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva a vanilkový
Tuk nastrouháme do mouky, přidáme šlehačku a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na pomoučeném vále a vykrajujeme
Vše svaříme a vznikne nám hustý krém, který dáme do ledničky. Z tuhého krému vykrajujeme lžičkou bochánky
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, poté přidáme vyšlehanou pěnu s vajec a cukru. Následně zašleháme
Celá vejce vyšleháme s cukrem a šlehačkou do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a vymícháme
Ze všech surovin vypracujeme těsto. Vyválíme plát, vykrajujeme požadovaného tvary, které dáváme na plech