Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Smícháme mouky, s práškem do pečiva a cukrem. poté přidáme mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech
Do mléka si dáme droždí, lžíci cukru a necháme vzejít kvásek, do mísy si dáme mouku, přidáme zbytek surovin
Mouku promícháme s práškem do pečiva, s cukrem a ořechy. poté přidáme rozpuštěné máslo a mléko s rozšlehaným
Z polohrubé mouky, másla, moučkového cukru a špetky soli vypracujeme drobenku. Přidáme vejce a zpracujeme
mouku, cukr, máslo a skořici prohněteme rukama a celý koláč
Změklý tuk utřeme s cukrem, vmícháme vejce a ušleháme v lehkou pěnu. Po chvilce přidáme citronovou kůru
V míse rozmícháme mléko a droždí, necháme 10 minut odpočinout. V druhé míse promícháme mouku, cukr, špetku
Takto připravený koláč potřeme mlékem, posypeme drobenkou Hotový koláč pocukrujeme moučkovým cukrem.
Nejprve si připravte křehké těsto. Do mísy prosejte obě mouky, cukr a skořici, přidejte nakrájené studené
U receptu neni uvedene mnozstvi , takze za me 0 bodu