Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Poté každé uvařené vejce obalíme masovou směsi a poté Trojobal- mouka, vejce, strouhanka.
Přidáme rozšlehané vejce, uvařené brambory nakrájené
Maso důkladně očistíme a omyjeme, dáme je společně do studené vody, mírně osolíme, přivedeme k varu a
Jakmile se nasají, vyždímáme je a přidáme do masové Nakonec přidáme vejce a vše důkladně promícháme.
Mezi dva osolené plátky toastového chleba dáme plátek pečeného nebo jinak tepelně zpracovaného masa,
Hovězí plátky naklepeme, osolíme, posypeme jemně nasekanou petrželovou natí, poklademe půlkami plátků