5.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Míru pálivosti si můžeme ovlivnit podle sebe.
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kýtu nakrájíme na nudličky a promícháme se solí, pepřem, chilli a lžící oleje a necháme v lednici. Brambory
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme kousky masa. Zeleninu (může být i mražená) přidáme
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. pánvi rozehřejeme olej a na něm osmahneme zeleninovou směs
Dva stroužky česneku a jednu cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme mleté maso
Mexickou směs podáváme s plátkem masa a bramborem.
Cibuli nakrájíme na drobno. Osmahneme na oleji a poté přidáme maso. Osolíme opepříme a přidáme protlak