Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
osmahneme jemně nakrájenou cibulku a očištěné nakrájené žampiony Přidáme k nim maso a nakonec konzervu rajčat, trochu
Vepřové maso nakrájíme na kostky (jako na guláš). Jakmile je maso skoro měkké, vhodíme žampiony, společně
Mleté maso promícháme s vejcem, jemně nakrájenou cibulí Tu zaprášíme mletou paprikou, zalijeme trochou chladného
Umeleme maso, nejlépe hovězí, po případě vepřové nebo K umletému masu, přidáme housku namáčenou v mléce,
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem, přidáme na Pak z mletého masa vytvarujeme v ruce koule, které
Pekingské maso dáme do hrnce. Přidáme bujon. Přidáme pekingské maso, kmín a plátky žampionů.
Vložíme na kostky nakrájené maso a opečeme ho ze všech Maso podáváme s omáčkou a bramborovou kaší.