Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Maso a sýr pomeleme, smícháme s vejci a mlékem, vypracujeme těsto a necháme přes noc v lednici uležet
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Před smažením doporučuji obalené řízky nechat chvíli Hotové holandské řízky podáváme s bramborovou kaší
Mleté maso dáme do mísy zalijeme vodou důkladně promícháme, aby se maso s vodou dobře spojilo. Přidáme
Navlhčenýma rukama tvarujeme řízky. Řízky nejdříve ponoříme do rozšlehaného vejce a poté
Mleté maso dáme do mísy, přidáme 2 vejce, nastrouhaný sýr, nasekanou petrželovou nať, na kostičky nakrájenou
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Před smažením doporučujeme obalené řízky nechat chvíli Hotové holandské řízky podáváme s bramborovou kaší
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme