Prémiový obsah
★★★
7.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Listové těsto rozválíme na tenký plát. Na těsto poklademe zchladlé žampiony, na žampiony pak
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme