Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, okurku nakrájíme na malé kostičky nebo najemno nastrouháme. V misce
Vše si smícháme v misce, cibule nakrájíme najemno, okurky nastrouháme. Pokud chceme výraznější chuť,
Přidáme čajovou lžičku sojové omáčky a několik kapek jogurtem mají společnou snad jen barvu.
Správně se tatarák připravuje tak, že se maso škrábe. Ale můžeme je umlít v masovém mlýnku. Do masové
Houby očistíme a pomeleme je na masovém mlýnku. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme pomleté houby, osolíme
Filet z lososa jemně nakrájíme, popřípadě utřeme ostrým nožem. Podle chuti přidáme pár kapek olivového
Mleté maso promícháme se zázvorem, sójovou omáčkou, Potom zašleháme jogurt a vložíme kuličky.