Prémiový obsah
★★★★
42.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Svaříme na hustou omáčku. Podáváme s bramborovou kaší, přelité omáčkou.
Na omáčku smícháme tatarskou omáčku, brusinkovou zavařeninu opatrně rozbalíme, nachystáme na talíře, přelijeme omáčkou
Povaříme, až omáčka zhoustne. Servírujeme tak, že do talířů nalijeme vždy část omáčky
Maso nakrájíme na požadované porce, osolíme, opepříme a přidáme koření na zvěřinu, zalijeme olejem a
Těstoviny podle chuti uvaříme podle návodu na obalu. Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na oleji,
Než se upeče roláda uděláme si brusinkovou omáčku. omáčkou.
Krátce povaříme do zhoustnutí omáčky. Vepřové medailonky s brusinkovou omáčkou podáváme s
Zavařte jíšku přes sítko do omáčky, rozmíchejte. Omáčka tak bude jemná a hebká.
orestujeme na pánvi, přidáme rajčata, chilli koření, brusinkový Nakonec omáčku dochutíme solí, mletým pepřem.
Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme cukr a společně umícháme na krém.
Těsto poklademe brusinkovým kompotem. Brusinkový koláč nakonec potřeme bílkem a dáme do předehřáté