Prémiový obsah
★★★
13.5K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Těstoviny uvaříme podle návodu. Mezitím si připravíme pesto. Pár lístků bazalky vložíme do mixéru s tvrdým
Omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem, přelijeme jí na
Můžeme použít oprcadu jakekoliv bylinky a jedlé květy, co nám zahrádka nabízí. Ty poté nasekáme a usušíme
Lžíci sádla dáme na pánev, necháme rozpustit a přidáme na plátky nakrájený česnek. Brambory uvařené předem
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Citron důkladně omyjeme. Do měkkého másla zamícháme
Brambory pořádně omyjeme, ale neloupeme. Poté nakrájíme na měsíčky a dáme plech vyložený pečícím papírem
Mandle namočíme den předem do vody. Další den přecedíme a umeleme společně se sezamem. Dáme do mixéru
Bylinky omyjeme a překrájíme na malé kousky. Dáme do mísy přidáme ořechy (nemusí být) a s olejem rozmixujeme
Chléb rozkrojíme na čtvrtiny a každou nařežeme z vrchu na plátky. Do mezer dáme kousky másla a nasekané
Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky a dáme do misky. Nakrájíme nadrobno omyté bylinky a přidáme