Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Z másla a mouky si připravíme jíšku,přidáme do ní cibulku a jíšku upražíme do růžova. Pak jí zředíme
Z másla a mouky uděláme jíšku, do které nastrouháme cibuli. Přidáme kostku masoxu a promícháme. Zakysanou
Po částech přidáváme smetanu a omáčku za stálého míchání Podle požadovaného množství omáčky a hustoty vmícháme
Během pečení připravíme cibulovou omáčku. omáčkou a podáváme.
Pekáč vymažeme olejem a poté naskládáme oloupanou a na proužky nakrájenou cibuli. Chilli smícháme s medem
dáme na plech vyložený pečícím papírem a přidáme cibulovou
Brambory oloupeme a rozmixujeme je spolu s cibulí. Zahustíme moukou, přidáme vejce, česnek, papriku a
Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále a rozdělíme na dvě poloviny. Jeden z nich přeneseme na plech