Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
10 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
olej, převařený studený ocet, šťávu z citrónu a mletý Omáčku podáváme k vařeným nebo smaženým masům.
Česnek utřeme se solí, kořením, petrželkou a máslem, poté směsí potřeme kapra a dáme do lednice. Poté
Chilli papričku rozpůlíme, odstraníme semínka a najemno nasekáme. V misce smícháme změklé máslo, nastrouhaný
Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme na oleji, do výpeku z pánve vložíme
Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na pánvi na rozpáleném oleji. Posypeme mletou paprikou
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Na velké pánvi rozpálíme trochu tuku, dáme na ně nadrobno nasekaný česnek a chilli papričku nebo feferonku
Topinky namažeme obsahem konzervy a ozdobíme kolečky vajec, proužky sterilované kapie a petrželkou.
Vodu převaříme a necháme vychladnout. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nakrájíme, křen nastrouháme,