Prémiový obsah
★★★
10.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky silné asi 5 mm, dáme je do misky a přidáme nadrobno nakrájenou nebo
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem
Nejprve si připravíme omáčku, a to tak, že maso nakrájíme Kolínka uvaříme, polijeme omáčkou a posypeme strouhaným
Poté zvyšte teplotu a do směsi vmíchejte rajčatový
Přidáme teplý vývar a poté rajčatové pyré. Omáčku dusíme pod pokličkou asi 10 minut, dokud těstoviny
Cannelloni naplníme pomocí cukrářského sáčku rajčatovou
Gnocchi připravíme dle návodu na obalu. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm nasekanou šalotku
Hotové ravioli servírujeme s rajčatovou omáčkou, ozdobíme
Mleté maso smícháme s nasekanou šalotkou a ochutíme zbytkem surovin. Pokud je potřeba směs zahustit
návodu na obalu. 1 naběračku vody ze špaget si dáme do omáčky Špagety naservírujeme na talíř, přidáme rajčatovou