Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
zpěníme pokrájenou šalotku, přidáme pokrájenou řepu, kopr Porce ozdobíme smetanou, koprem a malinami.
Játra pokrájíme na kousky, na sádle orestujeme cibuli, přidáme játra, koření a opékáme. Zalijeme vývarem
Podáváme plátky rolky přelité omáčkou posypané čerstvou
Omáčku krátce provaříme a odstavíme z ohně. Porce žraloka přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými
Mezitím si připravíme kopr. Pak je promícháme s koprem, citronovou šťávou a olivovým
Do pánve vložíme oloupaný, překrojený chřest, zalijeme vývarem a dusíme asi 10 minut. Krůtí maso osolíme
hořčici, 2 lžičky drceného čtyřbarevného pepře a omáčku Panenku podáváme nakrájenou na plátky přelitou pepřovou omáčkou
V hrnci si rozpálíme máslo (pokud se bojíme přepalování, můžeme k němu přikápnout trošku oleje) a na
Příprava omáčky: Z másla a mouky vytvoříme světlou smetanu a ještě chvíli povaříme, úplně poslední přidáme kopr
Maso naškrábeme a smícháme se solí a pepřem. Zakápneme olivovým olejem a dáme na talíř. Ozdobíme pár
Mouku smícháme s cukrem a máslem. Z rozváleného těsta vypichujeme kolečka asi 4 cm v průměru. Poté přeložíme
V míse smícháme šlehačem směs s vodou, potom zašleháme mouku. Těsto rozdělíme do dvou misek, každé z