Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Do omáčníku dáme tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, kečup, zamícháme a podle chuti osolíme
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování Grilované maso na bylinkách Grilování se těší své oblibě
Vodu, olej a obě hořčice smícháme a krátce povaříme. Do vzniklé omáčky přidáme všechny ostatní ingredience
Vše smícháme, vetřeme do marinovaného masa, které potom v marinádě necháme ještě několik hodin uležet
Do mixéru dejte cizrnu, tahini, česnek, citrónovou šťávu, sůl, pepř, olivový olej a zalijte vodou. Vše
Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, okurku nakrájíme na malé kostičky nebo najemno nastrouháme. V misce
JINÝ KRAJ JINÝ MRAV Jsou země, kde je vegetariánství doslova životním stylem a je spjaté s náboženstvím
Maso na grilování potřebuje čas. Ke grilování je ideální zachlazené maso.