Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
jedním balíčkem vanilkového cukru, v druhé misce mascarpone Krém z mascarpone smícháme se šlehačkou.
Mascarpone smícháme s bílým jogurtem a vanilkovým cukrem Do pohárků dáváme střídavě vrstvy krému z mascarpone
Do misky dáme mascarpone, cukr a polovinu vymačkané Pěnu rozdělíme do pohárů.
Přebrané a omyté brusinky dáme na chvíli do trouby, Není vaříme brusinky s polovinou cukru 10 minut a pak
Šejkr naplníme ledem a ostatními surovinami, vše důkladně protřeseme. Nalijeme do koktejlové sklenice
Maso omyjeme, osušíme, pršpekujeme klínky pšku a důkladně osolíme. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme
Roštěnku důkladně osolíme a opepříme a na oleji ji ze všech stran opečeme. Poté maso dáme na pekáček,