Prémiový obsah
★★★
10.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Listové těsto rozválíme a vykrojíme kolečka. vytvoříme tvary košíčků a navrstvíme do nich nastrouhaná jablka
Hotový plát listového těsta rozdělíme na tři podélné , tak aby jablka po srolování čouhala.
Na pánvi zkaramelizujeme cukr a přidáme kousky jablek Těsto vyválíme a položíme na jablečnou vrstvu, jemně
Z krajů a zbytků těsta uděláme boční strany. Další vrstvu tvoří nakrájené očištěná jablka.
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.