4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
do hladké směsi, kterou dáme do misky, smícháme s brusinkami na pečení.
Jablko oloupeme, vykrojíme z něj jádřinec, nakrájíme Na talíř dáme jablka, brusinky, na ně plátky a celé
Kaši rozdělíme do misek a ozdobíme nakrájeným jablkem na tenké plátky, brusinkami a oříšky a müsly.
Jablka omyjeme, vyřízneme z nich jádřince, nakrojíme po obvodu lehce kolem dokola nožem a střed jablek
Jablka omyjeme a odkrojíme horní čtvrtinu. Upečená jablka polijeme medem.
Každý plátek sýra rozdělíme na 4 díly. Každý kousek sýru takto dvakrát, aby nám nevytékal.
Jablka se slupkou omyjeme, osušíme, přepůlíme a lžičkou Jablka dáme do máslem vymazané formy, zakryjeme alobalem
Jablka vykrájíme a nakrájíme na osminy, cibuli oloupeme Během pečení podléváme a obrátíme, ke konci poklici
Jablka oloupeme (pokud je důkladně umyjeme, nemusíme zůstat křupavá, spodní vrstva by měla být díky šťávě z jablek
Jablka omyjeme, seřízneme jim vršky se stopkou a jádřice je do vymazaného pekáčku, na vršek každého jablka