Prémiový obsah
★★★
3.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rybí filé posypeme kořením na ryby a cibuli nakrájíme Filé dáme do pekáčku, posypeme cibulí a zakryjeme slaninou
Oloupanou cibuli a omytý pórek nakrájíme na kolečka Na posledních 5 minut přidáme nakrájenou slaninu a
Během pečení promícháváme. Brambory s cibulí a slaninou podáváme s plátky kuřecího
Dvě cibule jemně nakrájíme a na sádle nebo tuku opečeme Slaninu nakrájíme na kostičky, zbylé dvě cibule oloupeme
Cibule oloupeme a překrojíme na poloviny. a cibule.
Plát potřeme smetanou a poklademe plátky slaniny, mozzarelly a na proužky nakrájené oloupané cibule.
na rozpáleném oleji osmahneme na proužky nakrájené cibule , přidáme na kostky nakrájenou slaninu.
Slaninu nakrájíme na kostky. Na špejli klademe střídavě maso, slaninu a cibuli.
Povrch posypeme cibulí pokrájenou na kolečka a kostkami anglické slaniny.
Posypeme kořením, kmínem a na každou porci položíme kus slaniny Během pečení maso podléváme šťávou.