5.3K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Ananas nakrájíme na plátky. Poté namáčíme do středně hustého těstíčka (připraveného
osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a namáčíme v těstíčku
rozšleháme s vínem, hladkou moukou a špetkou soli na těstíčko V takto připraveném těstíčku obalíme plátky brambor
Klobásu rozdělíme na čtyři stejné díly a stočené je propícháme špejlemi. Hrubou mouku smícháme s pepřem
Polouvařenou brokolici rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme mouku
Polouvařený květák rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme mouku,
Do větší mísy si nasypeme hladkou mouku, kypřicí prášek do pečiva a cukr. Přilijeme mléko a rozklepnuté
Švestky namočíme do středně hustého těstíčka (připraveného
Nyní si nachystáme těstíčko z hladké mouky, vajec, vkládáme do rozpáleného oleje na smažení.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, položíme na plochou mísu, pokapeme
Játra odblaníme, nakrájíme na menší medailónky, osolíme a obalujeme v mouce a namáčíme v rozšlehaných