Prémiový obsah
★★★
25.7K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Na každý čtverec dáme lžíci povidel a přehneme. Pořádně kraje přitlačíme, aby nám povidla nevytekla
Švestky nakrájíme na malé kostky, smícháme s povidly surovin a hotové těsto nalijeme rovnoměrně na švstky s povidly
Na to samé místo přijde také kečup, hořčici a povidla
Vařené brambory nastrouháme na vál, posypeme moukou a uděláme důlek, do kterého dáme vejce, osolíme a
Velkou žlutou dýni rozkrájíme, vydlabeme a okrájíme. Pak ji nakrájíme na kostičky cca 2 x 2 cm velké
Povidla rozmíchejte tyčovým mixérem, přidejte skořici Povidla by měla sahat centimetr pod okraj.