Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Příprava housek: Z kvasnic a hrníčku teplého mléka Příprava hamburgerů: Mleté maso smícháme s tymiánem
Z kvasnic a teplého mléka a cukru necháme vzejít kvásek. Poté přidáme mouku, vejce, zbytek mléka a olej
Příprava hamburgeru: Maso promícháme se solí a pepřem Housky rozřízneme na půl.
Do misky rozdrobíme kvasnice, přidáme polovinu cukru a rozmícháme na kašičku. Přisypeme lžíci mouky z
Až housky zezlátnou jsou hotové. Příprava hamburgeru: Cibuli oloupeme, nakrájíme na
Příprava hamburgeru: Maso rozdělíme na 4 díly, z každého Příprava housek: Z kvasnic a teplého mléka a cukru
Až housky zezlátnou jsou hotové. Necháme vychladnout a použijeme na hamburgery nebo
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s mletým masem. Pak přidáme vejce, kečup, sůl
Těsně před vyndáním z trouby potřeme housky rozšlehaným Upečené housky necháme zchladnout , poté rozřízneme
Chuťově byly vynikající a daly se na hamburgery použít Takže jsem si připravovala barbecue omáčku do hamburgerů
Odvážíme si půl kila mouky. Přilijeme 280 ml vlažné vody. Nalijeme panáka a půl olivového oleje. Přidáme