Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Dýni nastrouhejte najemno. Vejce prošlehejte s cukrem a kokosovým tukem, zalijte vlahým mlékem. Smíchejte
Formu na chlebíček vymažeme tukem a vysypeme moukou Dýňové pyré = nakrájené kousky dužiny dýně podlijeme
nasekaná vlašská jádra a rozinky.2 formy na biskupský chlebíček Ozdobit můžeme šlehačkou a dýňovým kompotem.Tento výborný
(Pokud nemáte dýňové pyré, můžete si jej snadno připravit vmíchejte do těsta.Těsto nalijte do formy na biskupský chlebíček
V předehřáté troubě pečeme dýňový chlebíček asi 50 Dýňový chlebíček necháme 10 minut chladnout ve formě
Krátce opečeme a přilijeme vývar, dýňové pyré a povaříme Na sucho na pánvi orestujeme dýňová semínka a nakrájenou
Bílek pevně ušleháme, zašleháme cukr, žloutky, mouku a pak přikapeme rozpuštěné máslo. Nakonec lehce
Z bílků a špetky soli vyšleháme hodně tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme cukr, mouku se špetkou prášku
Suroviny nakrájíme nadrobno a směs osolíme, opepříme a zakápneme balzamikem a citronem. Všechno opatrně