Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Hovězí maso nakrájejte na 5 cm velké kousky. Přidejte pivo, vývar a rajčatový protlak.
Všechny ingredience kromě medu a podmáslí smícháme ve velké míse. Důkladně promícháme a poté přidáme
V míse do pěny ušleháme cukr společně s měkkým máslem, pak přimícháme vejce, whisky a sůl. Přidáme jemně
Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl, jedlou sodu a vše promícháme. Přidáme skyr a důkladně zpracujeme
V míse smícháme obě mouky, sůl, třtinový cukr a jedlou sodu. Pomocí vidličky postupně přimícháme bílý
Troubu předehřejeme na 160 °C. Do velkého hrnce naskládáme do vrstev jehněčí maso, brambory, cibuli,
osmažené cibule vrátíme plátky masa, podlijeme trochou piva Podle potřeby ještě podléváme pivem a roštěnky obracíme
Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat
Zalijeme pivem, vmícháme hořčici, vrátíme maso a přidáme
k cibuli, osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme pivem