Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Očištěné porce kapra osolíme, opepříme, pokapeme pivem , zalijeme dalším pivem, přidáme citrónovou kůru a
Do hrnce nalijeme pivo, přidáme celou oloupanou cibuli Přivedeme do varu a vložíme očištěné a vykostěné porce kapra
Očistíme kapra, vykucháme ho, rozpůlíme a pokrájíme Když zesklovatí, pilijeme pivo a vložíme porce ryby
Porce kapra podle potřeby očistíme. pivem, přidáme oloupanou cibuli, koření a máslo s moukou
Podle potřeby kapra podléváme pivem. Kapra na pivě podáváme jako hlavní chod s brambory.
Kapra na pivu pečeme ve vyhřátě troubě na 220 °C za Kapra na pivu podáváme s chlebem.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
Filety nakrájme na porce, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku. Přidáme kmín, máslo a pár rajčat. Pečeme
Kapra omyjeme, osušíme, osolíme. Poté přidáme kapra a dusíme ještě asi 20 minut, poté
Kapra si osolíme, opepříme, dáme kmín a dovnitř pokrájenou Alobal si potřeme sádlem a kapra zabalíme, hodinu necháme