Prémiový obsah
★★★★
52.8K čtenářů
3 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Kolena nasolíme a potřeme pivem, zabalíme do fólie Maso posypeme kmínem, podlijeme pivem a dáme do trouby
spolu s bobkovým listem, celým černým pepřem, jalovcem si připravíme smícháním kečupu, černého piva, lžíce
Do hlubokého pekáče nalijeme tmavé pivo, přidáme koleno Během pečení podléváme pivem. Podáváme s pečivem.
Koleno omyjeme a naložíme do připravené marinády. Pečení: Druhý den dáme do pekáče a podlijeme pivem.
Bůčky a kolena omyjeme, osušíme a potřeme česnekem Podlijeme pivem a přikryjeme alobalem.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
Podlijeme ho polovinou plechovky černého piva. Pečeme asi hodinu v troubě při 220 °C a podléváme pivem
Osolíme, opepříme a podlijeme pivem. Podáváme s pečeným bramborem posypané cibulí.