Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Steaky z kuřecího masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme Na steaky lijeme část omáčky, na každý položíme kostku
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři steaky po Každý steak potřeme hořčicí, navršíme na něj cibulku
Med, pivo, ocet a olej dobře promícháme a ochutíme jemně nasekaným rozmarýnem. V této směsi marinujeme
Pivní steak podáváme s restovanou kukuřicí a opékaným bramborem přelité vypečeným pivním výpekem.
Tvarůžky nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky, oloupaný česnek na tenké
Do pečící mísy nalijeme pivo, přidáme vodu a olej. Vsypeme mouku, kmín a sůl. Nahoru nasypeme droždí.
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji zesklovatíme. Hovězí maso omyjeme, osušíme a v krajích
V misce vyšleháme do pěny máslo, vejce, sůl a papriku, pak přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva
Do piva dáme žloutky, máslo, sůl, cukr, dobře rozkvedláme. Ve smetaně rozmícháme mouku a přidáme do polévky
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme prudce na rozehřátém tuku. Pak podlijeme trochou vývaru z
Dvě lžíce mouky smícháme s cukrem a rozdrobeným droždím v míse, směs zalijeme částí vlažného piva a necháme