Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Maso naložíme přes noc do prolisovaného česneku a piva. Pekáček vymažeme sádlem a maso nasolíme, trošku
Maso nakrájíme na stejnoměrné kusy, osolíme, okořeníme kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Do pekáče
Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k
Maso nakrájíme na stejnoměrné kusy, osolíme, okořeníme kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Do pekáče
Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme
Maso nakrájíme na větší kousky. Osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme
Maso pokrájíme na větší kousky, nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, rozdrcený česnek, kmín
Bůček nakrájíme na větší kusy, osolíme, okmínujeme a obložíme nakrájenou cibulí a česnekem. Vložíme do
Větší kostky vepřového masa promícháme s prolisovaným česnekem, solí, kmínem a nahrubo nakrájenými dvěma
Z ingrediencí si zpracujeme hladké těsto. Dáme pod horký kastrůlek na půl hodiny. Poté vyválíme na plát
Mleté maso promícháme se solí, pepřem a pivem, rozdělíme na čtyři stejné díly a z každého vytvarujeme