6.4K čtenářů
1 h 5 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Telecí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme Každý plátek maso obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném
Potom je namočíme v těstíčku, připraveném z rozšlehaných Řízky podáváme s opékanými nebo vařenými bramborami
Plátky telecího maso rozklepeme, nasolíme a okraje Plátky obalíme v těstíčku a osmažíme na rozpáleném
Z kýty nakrájíme řízky, na okrajích je nařízneme, naklepeme , osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku.
Telecí řízky po obvodu nařízneme na třech místech, Řízky vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme po obou
bílku.Celerové plátky vyjmeme z marinády, osušíme a namáčíme v pivním těstíčku.
Mezitím si připravíme těstíčko z piva, vejce, mouky Odležené filety osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku
papriku a špetku soli smícháme v misce na hladké těstíčko medailonky, které obalujeme namáčením v odleželém těstíčku
Na těstíčko smícháme pivo, hladkou mouku, rozklepnuté Hermelín obalíme nejdříve v těstíčku, pak v mandlových
Polouvařený květák rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou