Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
lžíce oleje a dozlatova na nich osmahneme plátky vepřové rozmarýnu, které obereme ze snítek. maso podlijeme pivem
Závitky přendáme do pekáčku, zalijeme pivem a pečeme
Vepřové líčka orestujeme na tuku ze všech stran. Vložíme líčka a zalijeme pivem.
cibulku, zpěníme, vložíme na malé kostky nakrájené vepřové Když jsou maso i mrkev měkké, zahustíme šťávu troškou
Mezitím očistíme mrkev, nakrájíme ji na kolečka, přidáme Takto upravené maso v mrkvi můžeme zahustit zaprášením
Mrkve oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a uvaříme Poté vložíme zpět plátky masa a přidáme uvařenou mrkev
Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, posypeme Fazolky, brambory, mrkev i maso uvaříme v páře do měkka
sladkou papriku, kmín, pepř a sůl a nalijeme polovinu piva Postupně pivo doléváme, pečeme nejprve přikryté asi