Prémiový obsah
★★★
8.3K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Do mouky uděláme důlek, do kterého vlijeme kvásek zhotovený z droždí, cukru, trošky vlažné vody a hrstky
Do mouky uděláme důlek, do kterého vlijeme kvásek zhotovený z droždí, cukru, trošky vlažné vody a hrstky
Umícháme těsto, které vykyne až při pečení v troubě, vložíme jej na pekáč vyložený papírem na pečení,
Umícháme těsto, které vykyne až při pečení v troubě, vložíme jej na pekáč vyložený papírem na pečení,
potřeme kečupem nebo salsou a poklademe věcma na povrch pizzy Pizzu pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut,při 180-ti
Těsto na pizzu rozválíme a uložíme na vymaštěný plech Připravenou pizzu vložíme do trouby.
Těsto na pizzu připravíme podle návodu na obalu. Upečené placky poklademe připravenou houbovou směsí
Po celém obvodu posypte pizzu houbovou směsí.,Troubu střed pizzy.,Pizzu pečte asi 8 minut.
V předehřáté troubě na 200°C pečeme houbovou pizzu Upečenou houbovou pizzu podáváme s bílým vínem.
NA PIZZU: Těsto se nepotírá rajčatovou omáčkou jako Pizzu na ovonění posypeme čerstvě nasekanou bazalkou
Syrové houby nakrájíme na 1 cm plátky, menší stačí přepůlit. Osolíme a obalíme v hladké mouce, ve vejci