Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Z nadrobno nakrájené cibule, tuku a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme 1,25 l vody, dobře rozmícháme
Česnek prolisujeme nebo utřeme, cibuli nakrájíme na kostky a pálivé papričky najemno pokrájíme. Petrželku
Cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme na sádle dozlatova, zaprášíme moukou a opět lehce osmažíme až
Do misky nalijeme vlažnou vodu, přidáme cukr i sušené kvasnice a necháme vzejít kvásek. Cibule oloupeme
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozehřejeme v hrnci
Připravíme si kvásek - do části vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžíci cukru a zaprášíme moukou
Rozehřejte na pánvi máslo, přidejte cibuli a bobkový list, opékejte 5 minut. Pak snižte plamen na nejmenší
Na másle osmahenme nadrobno nkarájené cibule. Zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme oloupané na
Do hrnce nasypeme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme prolisovaný česnek, karamelový cukr, sůl, pepř
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky, které osmahneme na oleji. Přidáme kousky chilli, vinný ocet, nastrouhaný