Prémiový obsah ★★★ 17.8K čtenářů Přidat komentář

Maďarská pomazánka

15 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Maďarská pomazánka

  1. Salám umeleme, smícháme se sýrem a majonézou.
  2. Pak přidáme kečup, jemně nakrájenou očištěnou papriku, mletou papriku (kdo má rád pikantní, může přidat pálivou), prolisovaný česnek a sůl a vše důkladně zpracujeme.
  3. Podáváme namazané na pečivu a posypané například nasekanou pažitkou nebo petrželovou natí.
  • 150 g salám (suchý)
  • 90 g taveného sýr
  • 50 g majonéza
  • 1 - 2 lžíce kečup
  • 2 stroužek česnek
  • 1/2 paprika (červená)
  • mletá paprika
  • sůl

Skvrny od tuku

Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.

Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.

Maďarský candát
4.8K
Kuchař Berda
★★★

Maďarský candát

Candáta vykucháme, omyjeme, podélně rozpůlíme a odstraníme páteř. Z obou půlek ryby stáhneme kůži, oba

Maďarská polévka
2.1K
Redakce Recepty.eu
★★★

Maďarská polévka

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na lžíci oleje. Poté přidáme dvě lžíce mouky a vytvoříme

Maďarské halászlé
2.2K
Redakce Recepty.eu
★★★

Maďarské halászlé

v kastrolku zpěníme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené rajčata a papriky, osmahneme a přidáme

Maďarská kolínka
1.1K
Redakce Recepty.eu

Maďarská kolínka

Papriky vcelku orestujeme na oleji, nakrájíme a 2 papriky společně se smetanou, kečupem, kořením a solí

Maďarský paprikáš
2.7K
Redakce Recepty.eu
★★★

Maďarský paprikáš

Kuře rozdělíme na malé kousky (můžeme vykostit a nakrájet na kostky). V hrnci zpěníme na sádle nadrobno

Maďarská roštěnka
1.9K
Redakce Recepty.eu
★★★

Maďarská roštěnka

Hovězí plátky naklepeme, opečeme na sádle a vytáhneme na talíř. Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli,

Maďarský guláš
6.7K
Redakce Recepty.eu
★★★

Maďarský guláš

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji dozlatova. Přisypeme sladkou i pálivou papriku

Maďarská kuřecí bašta
26.6K
2
Kuchař Berda
★★★

Maďarská kuřecí bašta

Cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na pávničce s rozehřátým tukem. Pak přidáme nakrájené kuřecí

Maďarský perkelt
75.2K
5
Kuchař Berda
★★★★★

Maďarský perkelt po našem

Maso omyjeme, osušíme, odblaníme a zbavíme ho přebytečného tuku. Nakrájíme ho na stejně velké kostky.

Maďarské hovězí závitky
5.5K
Kuchař Berda
★★★

Maďarské hovězí závitky

Roštěnku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme. Slaninu nakrájíme na nudličky

Maďarský kotlíkový guláš
2K
Redakce Recepty.eu
★★★

Maďarský kotlíkový guláš

Maso zbavíme tuku a šlach, nakrájíme na malé kostičky a dobře umyjeme. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme

Maďarský bramborový guláš
9.5K
Redakce Recepty.eu

Maďarský bramborový guláš

Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostky velké asi 2 cm a necháme okapat na papírovém ubrousku