Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
mísy také celou konzervu tuňáka (kdo má rád hodně pikantní
Fazole v osolené vodě uvaříme doměkka, vychladíme a rozmixujeme s pomazánkovým máslem. Do směsi přidáme
Na pánvi si osmahneme cibulku nakrájenou najemno a přidáme nastrouhanou cuketu, papriku, sůl, chilli,
Fazole namočíme do studené vody a necháme je nabobtnat alespoň několik hodin předem. Potom fazole v této
Papričky opláchneme, vyřízneme z nich semeníky a jemně nasekanéme. V míse smícháme cottage sýr a rostlinné
Z kysaného zelí vymačkáme do misky všechnu vodu a pokrájíme na menší kusy. Cibuli pokrájíme nadrobno
Cibuli nakrájíme na kolečka. Vejce smícháme s 1 lžičkou cukru vodou a trochou soli, promícháme a maso
Cibulky spaříme vroucí vodou a pak je necháme vychladnout. Vodu svaříme s octem, cukrem, solí, semínky
Na dno sklenice dáme koření a ostatní suroviny, poté skládáme dobře omyté okurky. Sklenici zalijeme horkým
Ananasový kompot, a chilli nahrubo rozmixujeme a přidáme prolisovaný česnek. zakápneme limetovou šťávou